Improvisatietheater

The Impro Company is gespecialiseerd in improvisatietheater op maat voor bedrijven. De acteurs spelen al jaren improvisatie theater door het land voor bedrijven, scholen en instellingen. Samen met het publiek zorgen zij voor verrassende geïmproviseerde scènes en sketches! Improvisatie theater is interactief, humoristisch en verrassend!

Er zijn verschillende manieren om een tijdens een bijeenkomst gebruik te maken van improvisatie theater. Een complete improvisatietheater show met drie acteurs en een pianist zorgt voor een afwisselend programma van geïmproviseerde scènes waarbij ingegaan wordt op thema's en actualiteiten van het bedrijf en organisatie. Het publiek wordt actief betrokken bij de improvisatietheater show.

In plaats van een complete show kan improvisatie theater ook gebruikt worden als reflectief intermezzo tijdens een congres of meeting. Tussen de sprekers of programmaonderdelen in komen de acteurs met geïmproviseerde scènes die direct te maken hebben met de besproken onderwerpen. De acteurs laten hetgeen besproken is op een andere manier zien, "out-of-the-box"-denken wordt hierbij gestimuleerd. Deze vorm van improvisatietheater houdt de deelnemers gedurende de dag actief en het kadert het programma. Aan het eind van de meeting kunnen de acteurs nog een reflectief optreden geven.

Meer informatie over improvisatietheater vindt u via onderstaande links: